Enneagram Vervolgmodule : ‘Tritype’ – Gent

Wat bieden we aan?

We weten dat elk individu zich in één van de negen Enneagramtypes het meest herkent. We noemen dit het basistype. Zowel de kwaliteiten, valkuilen, drijfveren en basisangsten eigen aan dit basistype, kleuren deze persoon. Het kan zijn dat je basistype valt binnen het groepje – centrum genoemd – van de buiktypes, de harttypes of de hoofdtypes. Maar er is méér. Ook al is er een voorkeurscentrum, toch gebruikt elke persoon de drie centra (buikcentrum, hartcentrum en hoofdcentrum). In elk centrum is er één type waar men het meest kenmerken van heeft.  De tritype start altijd met je basistype, gevolgd door twee andere types, één uit elk van de twee resterende centra. De mate waarin de persoon de drie types gebruikt, bepaalt de volgorde.

In de opleiding van één dag, gaan we dieper in op de verschillende tritypes. Dit geeft ons weer handvatten om onszelf te ontwikkelen. De opleiding biedt ons veel inzichten over onszelf waardoor we beter weten waar we kunnen op focussen om onze beste versie te zijn, en waar me extra waakzaam kunnen over zijn. Je kan maar beter weten wat je zelf in huis hebt, en het is handig te ontdekken welke tritype je collega, vennoot of levenspartner heeft, waardoor je nóg beter kan communiceren en samenwerken.

21 mei '21
Europahotel, Gordunakaai, Gent, België

Kostprijs

Prijs voor het volgen van de 2 opleidingsdagen: 875 euro excl. 21 % BTW – 30% subsidie via de KMO-portefeuille!

Prijs voor het volgen van 1 opleidingsdag Tritype: 475 euro excl. 21% BTW – 30% subsidie via de KMO-portefeuille!

De hele dag door is er koffie, thee en water voorzien. Voor de versbereide lunch en de catering betaal je 25 euro excl. BTW per dag.


 

Inschrijven voor deze training

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang regelmatig uitnodigingen en nieuws van Improve.