Werk

We weten het onderhand wel, we zullen langer mogen werken. En we willen fijn werk. Dat vergt een gezonde kijk op werk en carrière.
Maar waar liggen nu jouw sterktes en zwaktes? Welke elementen van jouw persoonlijkheid hebben invloed op jouw professionele loopbaan? Laten we samen de analyse maken, zodat jij aan de slag kunt om jouw gewenste carrière uit te tekenen.


Studie

Sommigen weten al van jongsaf aan welke job ze later willen en kiezen dan ook de studierichting die daarop voorbereidt. Anderen hebben op hun 18de nog geen duidelijk toekomstbeeld.

Voor deze laatste groep is een studierichting kiezen natte vinger werk.


Relatie

De partnerrelatie is de mooiste relatie, als alles goed gaat. De partnerrelatie is echter ook de moeilijkste relatie omwille van de intensiteit ervan en de vele verlangens die partners hebben.

Indien je komt vast te zitten in je relatie met je partner, kan ik helpen om met nieuwe inzichten beweging hierin te krijgen, zodat je met meer bewustzijn in je relatie staat.


Familie

Een familie is een dynamisch systeem. Meestal vindt elkeen er wel zijn plaats. Toch kunnen er onverwachts misvattingen ontstaan en geraak je verstrikt in een conflict.

Ook het ouderschap stelt je soms voor uitdagingen waar je steun bij kan gebruiken.


Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang regelmatig uitnodigingen en nieuws van Improve.