Het Enneagram is een neutraal ontwikkelingsmodel dat negen persoonlijkheidstypes beschrijft op basis van drijfveren, groeikansen en valkuilen. Het leert je kijken naar de automatische patronen en verdedigingsmechanismen die je opgebouwd hebt en die je helpen overleven, maar die jou tegelijk vastzetten en verhinderen om verder te groeien. Door je hiervan bewust te worden, kan je dat stuk van jezelf leren overstijgen. Het Enneagram is dus geen middel om je in een hokje te plaatsen. In tegendeel: het maakt je bewust van je automatische piloot en geeft je de sleutels tot persoonlijke groei. Het Enneagram geeft een bijzonder nauwkeurige uiteenzetting over het karakter, het gedrag en de relaties. Het geeft aan wat onze overeenkomsten en onze verschillen zijn. Het Enneagram geeft aan hoe ieder van ons omgaat met perfectie, liefde, erkenning, succes, creativiteit, kennis, optimisme, moed en acceptatie. Meer nog, het model verklaart waardoor een persoon zich op een bepaalde manier gaat gedragen Het Enneagram is bijzonder nuttig voor:

  • Individuele groei
  • Groei als team
  • Groei als organisatie

De Enneagramtrainingen worden gegeven door mezelf met als co-trainer Helen Michel van Fyr Consulting.

Kostprijs

Prijs voor het volgen van de 2 opleidingsdagen: 910 euro excl. 21 % BTW – 30% subsidie via de KMO-portefeuille!

Prijs voor het volgen van 1 opleidingsdag Tritype: 495 euro excl. 21% BTW – 30% subsidie via de KMO-portefeuille!

De hele dag door is er koffie, thee en water voorzien. Voor de versbereide lunch en de catering betaal je 25 euro excl. BTW per dag.


In Company

Enneagram workshop voor uw werknemers. Na een briefing met de klant bepalen we waar het team het meeste baat bij zal hebben. De trainingen op maat helpen de teamleden om beter samen te werken en grondiger elkaars sterktes te kennen. Bovendien ontstaat er een gemeenschappelijke taal om zaken bespreekbaar te maken.

Contact

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang regelmatig uitnodigingen en nieuws van Improve.