Enneagram Basismodule: ‘Ontdek de 9 basistypes’ – Mariakerke

Wat bieden we aan?

Het Enneagram is als persoonlijkheidsmodel een krachtige tool om het beste uit jezelf, je team en je organisatie te halen.

Het Enneagram beschrijft de verschillen in de manier waarop mensen de wereld ervaren. Tevens geeft dit persoonlijkheidsmodel een diepgaand en rijk inzicht in de verschillende manieren waarop mensen reageren vanuit specifieke drijfveren, basisemoties, overtuigingen,…

Het laat je toe om de complexiteit van de mens te herkennen en te hanteren.

 

Voor wie?

Voor iedereen die het Enneagram praktisch wil toepassen als ontwikkelingsmodel voor zichzelf, medewerkers of cliënten, als Consultant, Coach, Therapeut, Leidinggevende, Sales Manager, HR Manager, Trainer,…

 

Focus op blijvende inzetbaarheid!

In deze 2-daagse pas je het Enneagram toe op jezelf en je omgeving. Je ontdekt je eigen Enneagramtype met je unieke patronen, drijfveren en passies. Bovendien leer je waarom je met de ene persoon makkelijker connecteert dan met de andere. Je begrijpt ook waarom het contact met bepaalde mensen zo moeizaam verloopt en hoe je dit kan overstijgen.

Deze opleiding geeft je als deelnemer een theoretische en praktische structuur, die je levenslang kan inzetten om mensen beter te begrijpen en makkelijker in verbinding te gaan met anderen. Je ontrafelt de complexiteit van de mens waardoor je de gelijkenissen en verschillen tussen mensen leert zien, aanvaarden en hanteren.

Het geeft je handvatten om je persoonlijkheid bij te sturen zodat je efficiënter en met meer tevredenheid leeft en werkt.

Het Enneagram is uitermate handig voor het aangaan en onderhouden van relaties, het samenstellen van teams, het sturen van (verkoops)gesprekken, het ontwikkelen van jezelf, je team en je organisatie.

Basismodule Enneagram
2-3 mar '23
Vinoscoop Wineshop/Event locatie/Lunch, Industrieweg, Gent, België

Kostprijs

Prijs voor het volgen van de 2 opleidingsdagen: 910 euro excl. 21 % BTW – 30% subsidie via de KMO-portefeuille!

Prijs voor het volgen van 1 opleidingsdag Tritype: 495 euro excl. 21% BTW – 30% subsidie via de KMO-portefeuille!

De hele dag door is er koffie, thee en water voorzien. Voor de versbereide lunch en de catering betaal je 25 euro excl. BTW per dag.


Inschrijven voor deze training

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang regelmatig uitnodigingen en nieuws van Improve.