Enneagram Basismodule: ‘Ontdek de 9 basistypes’ – Mariakerke

Ben je klaar om de geheimen van je persoonlijkheid te ontdekken en jezelf en anderen beter te begrijpen? De training ‘Ontdek de 9 basistypes’ helpt je hierbij!

Het kennen van de verschillende persoonlijkheidstypes is een krachtige tool voor zelfontdekking en persoonlijke groei. Deze tool identificeert 9 verschillende persoonlijkheidstypes met unieke sterktes, zwaktes en motivaties. Deze training gaat je een uitgebreid inzicht geven over de 9 types en hoe ze van toepassing zijn op jou.

Met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en coaching geven Helen Michel van Fyr Consulting en ik deze training om je relaties en communicatie skills te verbeteren. Je leert in een stimulerende en interactieve omgeving, waarin vragen gesteld worden en ervaringen worden gedeeld.

Tegen het einde van deze training zal je betere verstandhouding hebben met jezelf en anderen, daarnaast ga je beter in staat zijn te communiceren en sterkere relaties op te bouwen. Je krijgt ook van ons de juiste kennis en tools om je reis van zelfontdekking en persoonlijke groei succesvol verder te zetten.

Deze training is geschikt voor individuen, teams en organisaties die hun effectiviteit, communicatie en productiviteit willen verbeteren.

Ontdek de kracht van de verschillende persoonlijkheidstypes en til je persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau. Schrijf je nu in voor de module: ‘Ontdek de 9 basistypes’ en reserveer je plekje voor ze op zijn!

Basismodule Enneagram
25-26 sept '24
Vinoscoop Wineshop/Event locatie/Lunch, Industrieweg, Gent, België

Kostprijs

De prijs voor het volgen van de 2 opleidingsdagen is €910 excl. BTW. (€637 excl. BTW via de KMO-portefeuille)

De prijs voor het volgen van 1 opleidingsdag Tritype is €495 excl. BTW. (€346,5 excl. BTW via de KMO-portefeuille)

 

Voor de versbereide lunch en catering betaal je €25 excl. BTW per dag.


Inschrijven voor deze training

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang regelmatig uitnodigingen en nieuws van Improve.