Enneagram Module Instincten: ‘De Invloed van de 3 Instincten op de 9 types’ – Mariakerke

Wat bieden we aan?

Het Enneagram is als persoonlijkheidsmodel een krachtige tool om het beste uit jezelf, je team en je organisatie te halen.

Het Enneagram en de 3 Instincten beschrijven de verschillen in de manier waarop mensen de wereld ervaren. Tevens geeft deze verdieping van het persoonlijkheidsmodel een diepgaand en rijk inzicht in de verschillende manieren waarop mensen reageren vanuit specifieke drijfveren, basisemoties, overtuigingen,…

Het laat je toe om je relaties te optimaliseren!

 

Voor wie?

Voor iedereen die het Enneagram Module 1 (Ontdek de 9 basistypes) heeft gevolgd en dit praktisch wil toepassen als ontwikkelingsmodel voor zichzelf, medewerkers of cliënten, als Consultant, Coach, Therapeut, Leidinggevende, Sales Manager, HR Manager, Trainer,…

 

Focus op blijvende inzetbaarheid!

In deze Module werk je rond een volgende laag van het Enneagram. Door elk Enneagramtype te combineren met de 3 instincten bekomen we 27 subtypes die grondig zullen uitgewerkt worden. Via oefeningen en filmfragmenten sta je stil bij jouw dominante instinct en krijg je inzicht in hoe verschillend deze instincten zijn en welke impact dit heeft op je functioneren en jouw relaties. Belangrijker nog… je ziet ook hoe de instincten sleutels tot groei bieden. Hierdoor ontdek je de enorme rijkdom van het model en kan je werken met de gelijkenissen tussen mensen alsook met de verschillen.

Het geeft je handvatten om je persoonlijkheid bij te sturen zodat je efficiënter en met meer tevredenheid leeft en werkt.

Het Enneagram gecombineerd met de instincten leert ons hoe we onszelf in evenwicht kunnen brengen als we “doorschieten” in ons dominante instinct. Het leert ons wat we nodig hebben om onze batterijen op te laden en met meer aandacht in het leven te staan.

Enneagram module instincten
17-18 nov '22
Vinoscoop Wineshop/Event locatie/Lunch, Industrieweg, Gent, België

Kostprijs

Prijs voor het volgen van de 2 opleidingsdagen: 910 euro excl. 21 % BTW – 30% subsidie via de KMO-portefeuille!

Prijs voor het volgen van 1 opleidingsdag Tritype: 495 euro excl. 21% BTW – 30% subsidie via de KMO-portefeuille!

De hele dag door is er koffie, thee en water voorzien. Voor de versbereide lunch en de catering betaal je 25 euro excl. BTW per dag.


Inschrijven voor deze training

Nieuwsbrief

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang regelmatig uitnodigingen en nieuws van Improve.